Nissan LEAF ... pionier

nog steeds.

Hello world

Bidirectioneel zonder kinderziektes


De Nissan LEAF is de eerste elektrische wagen die bidirectioneel kan laden en daar wereldwijd ook vaak voor wordt aangekocht. Na de ramp in Fukushima in Japan werd de bidirectionele functie uitgerold als een noodoplossing bij stroomproblemen.

De technologie bestaat dus al even, wat maakt dat ze na bijna tien jaar een solide innovatie is geworden die haar nut reeds meermaals heeft bewezen.

De Chademo-technologie is al jaren iso-gecertificeerd en is daarom ook een logische eerste keuze voor het merk Wallbox. De procedure om een CCS-protocol (die andere snellaadtaal) nu gecertificeerd te krijgen in Europese lidstaten is nu eenmaal complexer en langduriger van aard (geen nood, de Quasar 2 is op komst, mét CCS).

Verrassende veelzijdigheid


We gaan hier geen verkooppagina van Nissan LEAF van maken, vandaar dat we graag de brochure op deze pagina delen. Je vindt er alle info over deze ruime wagen met diverse uitvoeringen, afgestemd op jouw behoeften. Deze wagen zit ook vol intelligente rij-ondersteuning en allerhande veiligheidssnufjes.

Watt's Next heeft goede contacten met Nissan, dus indien we je in contact moeten brengen met een lokale dealer, kan je op ons rekenen.

Wat met oudere generaties?


Het zou moeten kunnen. Zie infographic. Check zeker eerst met je dealer, want wij hebben al berichten opgevangen over dat het pas mogelijk zou zijn vanaf de versie 2013. Dubbelchecken is dus de boodschap.