bidirectioneel


op de parking. openbaar. deelwagen.

Momenteel kunnen er geen nieuwe bestellingen geplaatst worden.

Wagen als buffer


Liggen er zonnepanelen op het dak van je bedrijf of openbaar gebouw? Beschik je over deelwagens of is het nuttig om een firmawagen als energiecentrale te gebruiken om een productie-eenheid of gemeentehuis bijvoorbeeld 's avonds te bufferen met opgeslagen stroom? Dan is bidirectioneel laden zeker een alternatief op een batterij.

Hello world

Scherpe marktintroductie


Watt's Next is sinds eind 2020 ervoor aan het ijveren om de Wallbox Quasar in België gehomologeerd te krijgen. Gaandeweg zijn we het Wallbox-projectteam in Spanje gaan ondersteunen, hebben we bij de betrokken ministeries van energie aan wat bomen geschud en zetten we volop in op beta-testing van het product. Dat maakt dat Wallbox ons een mooie introductieprijs heeft bezorgd. Ontdek hier  wat er in het pakket zit: 

Technieker


Een elektricien komt bij jou de installatie uitvoeren en testen. Het laadpunt wordt via de app geconfigureerd en toegelicht.

Power Boost


We installeren de Power Boost die consumptie en injectie meet en eventueel loadbalancing uitvoert. Deze Enflurisensor is verplicht voor bidirectionele laadpunten.

Quasar


We monteren de Quasar, sluiten die aan op de kast en de Power Boost. We koppelen via de app aan je wifi, voeren de configuratie uit en testen.

Fiscaal aftrekbaar


Er is in 2022 een fiscale aftrekbaarheid van 100% op de plaatsing van je laadpunt. 200% indien openbaar (bv. voor deelwagens).

Benieuwd naar jouw prijs? Vraag nu je offerte!

Bekabeling


We zorgen voor een AREI-conforme bekabeling in buis. We kiezen voor XGB 6 mm2 in opbouw.

Kast


We plaatsen een kast met differentieel en zekering volgens je bestaande netaansluiting.

Keuring


In België dienen we dit te laten keuren. Een inspectiedienst neemt contact op voor de keuring. 

*Lettertjes. Klein.


  • Het offertebedrag is exclusief btw en verplaatsing. Doorgaans zal dat aan 0% zijn indien je over een geldig btw-nummer beschikt.
  • Dit is voor installaties tot 10 meter en voor een traject in opbouw. Voor langere trajecten of meer complexe situaties doen we een voorstel op maat.
  • Prijs onder voorbehoud van wijziging van de prijzen van koper, chips en toelevering op de internationale markt. 
  • Opgepast: laden kan vanaf 6A, ontladen vanaf 600W (beperking wagen), eco-smart zit er niets standaard op (we zijn bezig met integraties via derde ontwikkelaars)

Momenteel kunnen er geen nieuwe bestellingen geplaatst worden.